Posted on Jul 18, 2017 | 0 comments

Azi am luat și restul de 3 PC-uri pentru Laboratorul de Psihologie Experimentală din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității Oradea. Au mai rămas bani de 8 tastaturi noi pe USB așa că le-am luat și pe acelea, dus PC-urile la facultate cu taxi-ul. Cum laboratorul era închis (vacanță studenți) am lăsat PC-urile și tastaturile la secretariat.
Cu ocazia asta, dat fiind faptul că țelul a fost atins și acum laboratorul are 12 PC-uri noi în loc de 12 stații vechi, am închis și fundraiser-ul. Puteți totuși intra pe link-ul lui pentru poze cu PC-urile, tastaturile și chitanțele/facturile aferente. Mulțumesc încă o dată de ajutor Adrienn Timea și Marius Drugaș.
Eu unul mă bucur că studenții au acum pe ce lucra, că stațiile nu se vor mai virusa având Windows-urile updatate la zi. Marius nu va mai trebui să le deviruseze constant, studenții nu vor mai trebui să se înghesuie câte 3-4 la un PC, ritmul examenelor la Statistică și Metodologie va fi mai rapid (deci nu se va sta la rând ore întregi pentru note care depind de câte calculatoare funcționale există în laborator).
Cheers for 12 new PCs. :)