Posted on aug. 1, 2018 | 0 comments

A șasea mea carte e disponibilă la precomenzi pe site-ul editurii Crux Publishing. Este totodată prima mea carte non-fiction. Conține 176 de texte de psihologie care se întind pe 444 de pagini.

Cartea ”Tainele psihologiei” își dorește să informeze corespunzător publicul asupra celor mai des-întâlnite probleme și concepte din psihologie. În 176 de texte atinge subiecte precum tulburările de personalitate, bolile mintale, depresia, anxietatea, fobiile. Discută despre psihologia sexualității, a reclamei, psihologia copilului și a relației de cuplu. Prezintă curiozități din lumea memoriei și a neuropsihologiei; te învață de ce visăm și ce anume este imaginația. Descrie filme, cărți și celebrități care au legătură problemele izvorâte pe filieră psihologică și – nu în ultimul rând – îți spune de ce să nu te ferești de psiholog într-o Românie reticentă. Un ghid atât pentru începătorii într-ale psihologiei cât și pentru curioși.

Transportul la comenzile de pe site-ul editurii e gratuit iar cu reducerea aferentă ajungeți la 34 de lei. Vă doresc lectură plăcută.

Răzvan T. Coloja este psiholog clinician, psihoterapeut și consilier psihologic în Oradea unde practică în propriul său cabinet. Membru în Colegiul Psihologilor a finalizat studiile Facultății de Științe Socio-Umane a Universității Oradea (specializarea Psihologie), un masterat cu triplă specializare în domeniu (Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii) și în prezent este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul aceleiași universități. A publicat studii de psihologie în reviste din țară și de peste hotare și întreține rubrica ”Psihologul Bihoreanului” a săptămânalului ”Bihoreanul”. E pasionat de psihologie și sociologie, absolvent al Facultății de Litere și cu studii superioare în Informatică. Până la debutul său în literatura non-fiction a mai publicat cinci romane de ficțiune: ”Fabrica de furnici” (2009, Editura Vremea), ”Recolta roșie” (2011, Editura Herg-Benet; republicată în 2017 la Editura Crux Publishing), ”Soldați ai terebetinei” (2015, Editura Crux Publishing), ”Pangeea, toamna” (2015, Editura Crux Publishing) și ”Aer și MSbP” (2016, Editura Crux Publishing). Textele lui literare au mai apărut în antologii și reviste din țară.

Precomandă