Posted on iun. 3, 2018 | 0 comments

I like to be right.

Acum ceva vreme discutam pe OC despre cum automatizarea nu-mi va lua locul de muncă, eu fiind psiholog, consilier, terapeut. Mi-a spus lumea că ba da. Chart-ul ăsta zice fix ce spuneam și eu: că ceea ce ține de interacțiunea umană și social e greu de emulat și că va mai curge destulă apă pe Dunăre până să-mi facă smartphone-ul un diagnostic. Asta alături de cei din domeniul educației, domeniul medical și cel al analizei de date statistice (ca să vezi chestie – fix câteva din specializările mele în care am diplome recunoscute de MEN).

Cu cât ai mai multă educație superioară cu atât scade șansa să fii înlocuit de un procesor. Cam ce ziceam și eu la vremea aia. Citiți în articol de ce.

Și-am făcut ceva food ieri:

A light breakfast for the afternoon.
Se ia o felie de pâine, se pune unt în tigaie, se dă pe foc mic, se prăjește puțin pe ambele părți. Se dă o gaură în mijlocul feliei cu un pahar de shot sau o formă și se toarnă un ou întreg în locul gol. Se lasă focul pe mic-spre mediu. Se rade cașcaval deasupra, se asezonează, se presară oregano.
Se ia apoi un cremvuști, se crestează ușor cu cuțitul, se prăjește nițel în ulei încins. Se servește cu salată de ardei kapria, felii de castravete crud și varză verde. Se dă pe ici și colo cu sos tzatziki și se presară ceapă verde peste întreg ansamblul. La nord-est e o feliuță subțire de șuncă.

In other news am lucrat azi prin PHP, mă pun pe citit studii și alte chestii. M-am trezit la 4 dimineața cu doar vreo 3 ore de somn așa că bag cafea la greu.

Am primit un bilet gratuit la ICEEFest în București dar nu mă pot duce; wifey is a bit sick. Am primit și două oferte de afaceri care sună promițător, plus trei oferte de job din care două se promit a fi bănoase. Am o vară întreagă să mă decid în ce mă bag în următorii ani. All in all mi-a mers foarte OK în ultima perioadă, chit că-s efectiv extenuat.