Posted on apr. 8, 2018 | 0 comments

Am făcut un mic snack aseară:

Night snack. Toast and cheese. Când cu icre, când cu sos picant.

Și-am făcut niște cumpărături online weekendul ăsta. Am luat un cuptor cu microunde pentru cabinet, un televizor nou de 80″ pentru acasă, cărți, niște carduri MicroSD de 32 și 64, hârtie de imprimantă și alte chestii. Și vorbind de cărți, chestia de mai jos era 227 lei pe Elefant, $75 pe BookDepository și-am intrat pe eBay și-am luat-o cu $10.76. Pam-pam.

Și mi-am dat seama de ce când postez un link pe Facebook către acest blog nu mai apare URL-ul sau poza de atac. Ține de niște modificări recente făcute de Facebook și se leagă de OpenGraph. Rezolv eu zilele astea că mi-e lene acum. Dar măcar am updatat tema la o versiune mai nouă și-am mai curățat din plugin-uri.

M-am uitat la ”A Quiet Place” și mă așteptam să fie mai bun. Și mă așteaptă niște zile pline – am de citit o mulțime de chestii, de scris articole, de făcut un site, de învățat, mers la workshop-uri și conferințe. Dar mă bucur că la Colegiul Psihologilor s-au cam așezat apele și din zona aia vin vești bune zilele astea.

Cartea mea de psihologie care trebuia să iasă în luna mai va ieși până la urmă în luna iunie. Dar e OK – eu pot să aștept.

Și-acum mă pun să xeroxez niște teste de psihologie primite de la supervizor (OMNI IV, SEC etc), să copiez niște cărți de sociologie pe eReader și să scriu câteva articole cât ascult Ulver – Perdition City. După care pun RemixOS pe un netbook mai vechi, că Linux-ul care rula pe el e deja antic.