Posted on Feb 24, 2017 | 0 comments

Busy days lately. Într-un final am băgat un nou articol pe Psihoradea – ”Este ADHD-ul un mit?”. Părerile pe subiect sunt împărțite iar eu trag mai mult spre tabăra celor care cred că da, ADHD-ul este supradiagnosticat în cazul multor copii. Dar e părerea mea și doar a mea. Și a psihologului american menționat în articol.

În rest am stat în ultimele două zile și am recitit ”Recolta roșie”. Cartea urmează să fie republicată, de data aceasta de către editura Crux Publishing care – by the way – va avea un site nou zilele astea. Așa că check out cruxed.ro often ca să vedeți când și cum se schimbă ceva pe-acolo. A fost ciudat să recitesc un roman pe care l-am scris acum mai bine de 5-6 ani. Am uitat de unele fragmente, idei. Partea bună cu această nouă ediție este că va conține două capitole care n-au mai ajuns în ediția primă publicată la Herg-Benet. Așa că more content. Când anume iese această nouă ediție n-aș putea să spun dar vă țin la curent. Bănuiesc că anul ăsta cândva.

Citesc și că SHA-1 nu mai e ce-a fost și că se cere trecerea cât mai rapidă la ceva mai serios, precum criptare cu SHA-256. Și am râs cu muci la articolul ăsta al lui Manowar. Treceți pe la el că merită porția de amuzament. Toată seria e faină dar episodul III a fost deosebit.

Și luni începe din nou facultatea și intru în ultimul semestru. Mai am un semestru și termin și masteratul de Psihologie clinică, consiliere și psihoterapii. Baby steps.