Posted on nov. 18, 2017 | 0 comments

Am fost azi la o conferință de psihologie, am participat la un workshop. Mai am una weekendul viitor la Timișoara. Iar dacă tot a fost Back Friday am luat un mini-frigider pentru cabinet:

Și acum am dat grep recursiv la câteva sute de mii de fișiere și aștept să termine ca să pot lua output-ul și să dau grep din nou prin el după alte chestii. Între timp a apărut primul sezon din Punisher așa că în loc să scriu lucrarea pe care trebuie să o prezint peste o săptămână la Timișoara mă pun la un episod. Procrastinarea e ceva magic.

Și-a apărut Firefox Quantum și e incredibil cât de rapid se poate mișca pe Linux. Am citit pe net că cei cu Windows nu sesizează diferențe majore dar la mine se mișcă de cel puțin două ori mai rapid.

Mi-a sosit și tastatura nouă pentru laptopul Dell Inspiron Mini 10 1018. Cea veche avea patină iar tastele N, B și încă vreo două nu mergeau numai dacă erau apăsate bine de tot. Singurul meu regret cu netbook-ul ăsta îndrăgit al meu e faptul că nu suportă mai mult de 2GB RAM în el. În rest e perfect pentru luat notițe pe el la doctorat.

Și până nu uit: în curând apare un album nou APC. Prima piesă e la liber pe YouTube.