Posted on feb. 12, 2018 | 0 comments

Până la 3 dimineața am citit și scris aseară. M-am trezit rupt și dornic de cafea. Am atâtea de făcut că nici nu știu de ce să mă apuc mai întâi. Aseară am terminat de citit cartea aceea de sociologie și i-am făcut o recenzie în limba engleză, trimis recenzia spre revistă. Azi am de scris un articol de psihologie, de făcut un dosar (scotocesc pe-aici după acte, fac copii, scanez), de suplimentat biblioteca Mendeley cu studii în sociologie (am găsit aseară vreo 25 de studii și cărți interesante, pe tema mea de doctorat).

Și-am făcut iar mâncare ca să mă deconectez:

Mac-and-cheese for my mother-in-law.

Mai înainte am postat un tutorial video pe blogul Cercului de Cercetare Sociologică din Oradea: ”Tips & Tricks în SPSS”. Mi-am upgradat Linux-ul la ultima versiune a pachetelor și văd că a apărut MATE 1.20 așa că urmează să-l instalez și pe ăla. Caut niște studii în sociologie și nu le găsesc nici pe Sci-Hub așa că fac o listă cu ele și cumva-cumva tot le primesc de la cineva cu acces universitar la baze de date mai serioase.

Am o tonă de chestii de citit dar partea bună e că – cu cât citesc mai mult – cu atât mai multe informații prețioase primesc ca să suplimentez teza de doctorat.

Și e ceva în neregulă cu blogul ăsta că de la ultimele update-uri nu mai preia titlul articolelor pe Facebook. Uneori nici pozele. Încă nu-mi dau seama care ar fi problema dar s-ar putea să fie de la temă, care-i veche de vreo 7-8 ani și n-am chef s-o schimb, că n-am timp de așa ceva acum.

Mi-am scos de pe net niște tutoriale video despre DNS și BIND, vreo două despre RedHat 7.3 (vreau să văd clar diferența dintre RH 7.3 și CentOS). M-oi uita pe tabletă când oi avea vreme.

Și aștept niște pachete prin poștă de peste o lună și numai nu vin. A durat două zile să ajungă de la Oradea la Cluj un pachet cu trei cărți de-ale mele care s-au dus spre review la Adela Cacovean, durează peste 50 de zile să ajungă din China în Oradea un amărât de breloc.

Și mă apuc acum să revizuiesc un articol de sociologie pe care le-am primit la peer review, că efectiv nu am avut vreme de el în sesiune. Bietul autor probabil mă bleastămă de câteva zile. (Later edit: done.)

And a light evening snack: