Posted on nov. 28, 2017 | 0 comments

Săptămâna trecută mi-a apărut un nou articol în rubrica ”Psihologul Bihoreanului” intitulat ”Cum văd românii viitorul?”. Târgul de carte Gaudeamus s-a încheiat. Încă aștept filmarea lansării mele de carte prezentată de Alexandra Medaru. Ieri am participat și eu la o lansare în Oradea – o poetă locală pe nume Dindelegan mă invitase să particip în calitate de psiholog și să vorbesc despre narcisism, volumul ei numindu-se ”Șah mat la naricisiști” și pornind de la un articol mai vechi de-al meu. După care am fugit la gară iar acum sunt în Timișoara.

Azi am participat la o primă prezentare a Silviei Fierăscu din cadrul conferinței ”Timisoara Workshops on Research Methods: Network Science Applications in Social Sciences”: Gephi și vizualizare de date în rețea. Mâine de la 11.45 e rândul meu cu “Gathering and processing Internet data for social science studies using Linux and open-source tools”. Sunt chiar primul din primul panel.

Mai multe detalii mâine, dacă nu cumva ajung rupt de oboseală de la conferință.

Și citesc ”Meditațiile” lui Marcus Aurelius și până acum e boring as hell, deși sper să extrag din carte ceva folositor până plec înapoi în Oradea.