Posted on feb. 10, 2019 | 0 comments

Un weekend relaxat. A apărut pe VICE un articol în care mi s-a luat și mie interviu; ceva legat de ”Heretic” și jocurile anilor ’90. Alaltăieri mi-am luat un Sony PSP Street E-1004. După cum spuneam și-n articolul de pe VICE îl voiam pentru Heretic și Wolf3D. Am comandat de pe eMag și-un card de-ăsta pentru PSP – Memory-Duo-Ceva. Aștept să vină prin curierat luni sau marți ca să pot moda în sfârșit consola și să pot juca chestii pe ea, că așa am doar două discuri care au venit cu PSP-ul: FIFA-nu-știu-ce și Need-For-Ceva. Și cum nu-s mare fotbalist iar astea cu mașini mă plictisesc de moarte am băgat doar discul cu jocul cu mașini ca să vă cum merge și cam aia a fost experiența mea de până acum cu PSP-ul.

Miercuri am mărire de notă la un examen. În rest liniște și pace și doar niște articole de scris. Am făcut cumpărături iar de pe eBay azi-noapte.

Nu găsesc port MPD pentru Synology NAS-ul meu și mi-ar trebui. Că acolo șade colecția mea de muzică. Am citit că de la firmware-ul 5.x în sus mai greu îl instalezi iar eu am 6.3.x sau 6.4.x (ceva de genul).

Ultimul meu articol de pe Bihoreanul a stârnit niște reacții interesante. Prin ”interesante” înțeleg că nu m-a înjurat încă nimeni; dimpotrivă. Și zic că e interesant pentru că acolo se obișnuiește să se caute nodul din papură la orice text.

În rest e trupa asta de military industrial care sună absolut superb: