Posted on iun. 7, 2018 | 0 comments

Au început iar să-mi sosească pachetele comandate de pe eBay, Aliexpress și alte zone ciudate ale netului. Am luat niște carduri MicroSD din diferite părți. Unul de 64GB e plin de sectoare stricate. Cel de 256GB merge de minune, chit că e o chinezărie noname.

Și-am făcut food zilele astea. Nu multă, că a mai rămas de zilele trecute și nici n-am prea avut vreme. În plus mi s-a terminat la un moment dat butelia, când era mai mișto.

Breakfast in bed.

 

Just some light evening muchies.
Cartof fiert cu sos tartar, ceapă verde, salată verde, bețigașe de cașcaval și șuncă de praga. Pătrunjel și piper presărate deasupra. Și niște susan.

 

Evening meal.
Se ia o felie de pâine, se dă o gaură cu un pahar de shot în mijloc, se prăjește în tigaie pe ambele părți (în unt). Încă în tigaie se toarnă un ou întreg în gaură apoi se așază o felie de cașcaval cu gaură în mijloc peste felia de pâine. Se dă focul pe mic, se asezonează cu sare și piper.
Se prăjește un cârnat afumat. Miezul de pâine și cașcavalul circular se pun una peste cealaltă. Se prăjește o felie groasă de salam în tigaie, se așază peste miezul de pâine care se pune și el puțin în tigaie până se topește cașcavalul de dedesubt.
Se scoate totul din tigaie când e gata oul.
Se stinge focul și se prăjește o felie de șuncă pe ambele părți câteva secunde.
Ardei kapia, felii de castravete crud, varză verde și salată verde drept side-dish. Se presară tot ansamblul cu oregano și ceapă verde tăiată mărunt. Se adaugă sos tzatziki și puțină paprika, sare și piper peste varză. Câte un strop de paprika iute ici și colo, pe carne.

Și-am avut extrem de multe de făcut zilele astea. Sunt rupt de oboseală. Dorm puțin, trăiesc cu cafea. Dar azi am zi liberă. Și prin ”liberă” înțeleg faptul că mă pot pune să citesc toată ziua studii în sociologie. Mda.

And I made this: