Posted on aug. 3, 2018 | 0 comments

După ce Bear Grylls a mâncat fecale de urs în Carpați și românii au preluat X modele de show-uri în care oameni netalentați se fac de râs pe scenă în fața unui juriu netalentat spre amuzamentul maselor netalentate, un nou reality show de mare angajament face furori pe IMDB: ”Dr. Pimple Popper”. Despre o dermatoloagă sexi care scoate coșuri. În fiecare episod se prezintă drama unor persoane cu coșuri iar Dr. Pimple Popper le ajută să-și recâștige stima de sine.
Episoadele poartă nume distincte precum ”This Cyst Persists”, ”The Curious Case of the Pooting Cyst” ori ”The World’s Largest Lump”.
Și da – m-am uitat cu fast forward la primul episod pentru că sunt genul de persoană curioasă care vrea să observe până unde poate să decadă civilizația sub consumerism. Comentarii despre cum uneori trebuie să porți mască de protecție pentru a evita chistul de dimensiunea unui pumn să-ți explodeze în față când îl tai cu bisturiul. Sunete de pârțuri suprapuse peste coșuri stoarse (mi-aș dori să glumesc). Scenă cu puroiul curgând în vasul medical reluată de șase ori din diferite unghiuri și gluma aferentă care-l aseamănă cu orezul cu lapte. Tensiune: e chist sau limfomă? Aceleași bube cât bobul de fasole rașchetate când cu bisturiul, când cu laserul, când cu foarfeca – pe rând – pentru toate gusturile. Interviu trist cu fosta soție a fostului deținător de chist. Interviu cu sora și soția deținătorului unui limfom. Interviu cu un travestit. Declarații pe ton grav despre seriozitatea coșurilor. Fizica elementară a împroșcatului cu puroi. Două negrese invitate să-și pună mănuși chirurgicale ca să pipăie limfomul proaspăt-scos și cald; negresele sunt în extaz și-și fac selfie-uri cu limfomul.
Dacă nu e Kusturica la TV și vă place să-l substituiți privind cu ochi goi prin geam nunta cu manele din curtea dintre blocuri sunt sigur că vă va acapara și Dr. Pimple Popper.
Prezic pe această cale apariția în circa 20 de ani a unor reality show-uri precum ”We Skullfuck Dead People” ori ”Burn It Down”. Primul va fi despre cum se dezgroapă poeți precum Edgar Poe sau Robert Frost și se încearcă marcarea de goluri cu craniile lor. Al doilea va fi despre cum dai foc casei bunicilor în miez de noapte, îi filmezi fugind în pijama în mijlocul străzii rupându-și părul din cap iar apoi se adeverește că totul a fost o glumă.
Așa – fără alte explicații.
Cue laughing choir.