Posted on Jul 11, 2017 | 0 comments

Acum vreo 2-3 luni am făcut o chestie pe care am ținut-o în secret cât am putut de bine. Nu doream să-mi influențeze pozitiv notele de la masterat și nici să-i arunc pe profesori într-o lumină subiectivă. Acum că am terminat masteratul și dat fiind faptul că link-ul de mai jos necesită răspândire, treaba stă așa:
Calculatoarele din laboratorul de psihologie experimentală din cadrul facultății de Științe Socio-Umane a Universității Oradea erau vechi (Athlon-uri cu vreo 256 RAM), rulau Windows XP și se virusau constant. Așa că am organizat o campanie de crowdfunding pe Internet pentru a cumpăra hardware nou. În vreo lună s-au strâns circa $1000 din care am luat 9 PC-uri Core2Duo@3GHz cu 2GB RAM și Windows Home Edition pe care le-am donat universității. SPSS-ul merge în sfârșit bine pe ele și studenții pot lucra în condiții normale. Mulțumiri următorilor: Manowar de pe Opencube pentru răspândirea mesajului și donație, Adrienn Timea pentru intermedierea transferului banilor, Marius Drugaș și Marius Cioară pentru ajutor la instalare, Darius Martin pentru ajutor cu transportul calculatoarelor.
Dacă dați click pe link, în josul paginii există un alt link numit ”See All Updates”. Acolo aveți poze ”before and after” și o cronologie a strângerii fondurilor.
Ce vă rog eu este să popularizați link-ul către campanie sau să dați share la această postare. Ar mai fi nevoie de încă 3 PC-uri (inițial erau 12 stații în laborator din care 9 au fost înlocuite cu calculatoare noi). Dacă banii pentru 9 PC-uri s-au strâns în mai puțin de 2 săptămâni în condițiile în care mesajul nu l-am răspândit pe Facebook, estimez că s-ar putea strânge fonduri rapid pentru celelalte 3 PC-uri.
Mulțumiri în avans.
 
Răzvan
 
Update: în nici 24 de ore de la această postare s-au mai donat $366. Done – s-au strâns banii necesari.