Posted on ian. 8, 2019 | 0 comments

Am luat decizia să nu mai public la liber texte în online. Le găsesc prin prea multe locuri și m-am cam săturat sincer să fiu. Ieri am șters de pe Psihoradea 95% din conținut. E prezent oricum în cartea mea publicată la Crux Publishing așa că plagiatorii vor trebui de-acum să se războiască cu avocații editurii, nu eu cu ei. Pe blogul meu nu voi mai posta eseuri și alte chestii bune de preluat și predat în liceu la ora de română. Ce articole postez pe site-urile ziarelor și revistelor aparțin redacțiilor respective așa că – de vor fi de luat măsuri – o vor lua ele.

Mă gândesc amuzat că trăgeam de editoarea mea (Deea) să scoată variante eBook ale cărților mele. Big mistake. De-acum voi trage de ea nu care cumva să apară cărțile mele în online în format electronic; că mă trezesc cu cutare roman semnat de altcineva și vândut pe Amazon în format MOBI.

Pe Psihoradea au rămas tutorialele video care au numele site-ului embedded în fișier (sper că nu se trezește careva să le taie ca să scape de el) și chestionarele cu cotare automată care nu pot fi preluate fără să-mi fure și baza de date MySQL și niscaiva fișiere protejate. Tot restul îl găsiți, printre altele, în ”Tainele psihologiei” și acolo va rămâne de acum.

Îmi voi limita cât pot de mult impulsul de a mai scrie pe Facebook texte lungi. Ieri sau alaltăieri dimineață iar se semna unul la finalul unui text de-al meu și-i asigura pe cei care l-au luat la rost că e OK – îi dădusem eu voie (the nerve on that guy).

Cu părere de rău, dar am uitat o vreme că tot printre români trăiesc.